Kontakt os

Strandturen

På vej til badeturen.

På vej til badeturen.

Strandturen  er en heldagstur på islandske heste gennem det smukke sydfynske landskab ned til stranden ved Damsbo og videre til havnen i Faldsled.

Jøkull i vandet med pigerne på en ridelejr.

Jøkull i vandet med pigerne på en ridelejr.

Hvis vejret er til det vil vi bade med hestene. Det er en fantastisk oplevelse at mærke hestene svømme under en, og selv om vandet ikke altid er så varmt, så er det en særlig oplevelse  at mærke varmen fra den bare hesteryg.

Afsted i vandkanten.

Afsted i vandkanten.

Stranden ligger ud til  Helnæsbugten, der i vikingetiden kan have været  samlingshavn for Fyns ledingsflåde  inden togterne i det fremmede.

Turen starter kl 10 med opadling af hestene. Ca. kl 13 holder vi hvil og spiser frokost på Faldsled havn og omkring 16.30 er vi tilbage i Østrup.

Turene  kan gennemføres med grupper på 4-10 personer.

Heste, vand, sand og sol.

Heste, vand, sand og sol.

Kommentar til Strandturen

Skriv en kommentar

 • Jette C. Nielsen siger:

  Hejsa. Har I ikke flere strandture tilbage her i juli måned? Eller måske bare en anden dagstur? Vi er 3 personer – 8, 12 år og en voksen :o) mvh. Jette

  • mm John siger:

   Hej Jette. Tak for din kommentar. Der er ikke flere Strandture i sommerferien, men der er nogle Islandskabsture (heldagsture til Svanninge Bakker). Når I er inde på siden Islandskabsture kan I se hvilke datoer der er ledige under fanen Online booking. Jeg håber der er en dato, der passer jer. Venlig hilsen John

 • bende johansen siger:

  Hej John

  Bi glæder , os til i kommer igang igen. Betinna og jeg vil gerne med på den tur, der hedder den 28/5 strandenturen til FaldSled.
  Ps Betina vil gerne have Fengur og jeg vil gerne have Glanni.
  Ja du kender os, vi er meste trykke på heste vi kender på en hel dags tur.
  Vi ses 31/3

  Vh Bende Johansane
  Hils Dorte