Kontakt os
Fart over feltet i forårslandskabet...

Fart over feltet i forårslandskabet…

Pinse Riderejse

På denne Pinse Riderejse  kan du nyde en stor del af den smukke  natur i De  Fynske  Alper.  Turen går fra sted til sted over de 3 dage, og er  en fantastisk oplevelse af at bevæge sig gennem landskabet på opmærksomme heste, der er glade ved at gå frem i  samarbejde med rytteren.

Det er en tur  med overnatninger 2 forskellige steder undervejs – en nær vandet  på et høhotel  øst for Faaborg, og en på et høhotel i De Fynske Alper.

En rolig stund i den forårsgrønne skov.

En rolig stund i den forårsgrønne skov.

Undervejs på rideturen gennem istidslandskabet gør vi holdt og laver strække-ben-pauser ved flere af de mest fantastikse udsigter og de mest spændende steder i det kulturhistoriske landskab.

Detaljer om  pinse riderejsen

Denne riderejse  starter pinse lørdag kl 10.00  og slutter mandag anden Pinsedag omkring kl 15. Lørdag og søndag er der heldagsrideture og man overnatter lørdag i dobbeltværelser på  Bed & Breakfast nær Holsteenshuus skovene, og søndag i et B&B nær Svanninge Bakker. Mandag er en  3/4-dagsridetur med frokost.  Turen gennemføres med en gruppe på 4-8 personer.

 

Billeder fra Pinseriderejsen 2016

Pinse Riderejse til Svanninge Bakker

Pinse Riderejse til Svanninge Bakker.

En fugtig Pinsetur

En fugtig Pinsetur.

Fra Holstenshus til Svanninge bakker

Fra Holstenshus til Svanninge bakker.

Pinseriderejse fra Faldsled til østrup

Pinseriderejse fra Faldsled til Østrup.

Kommentar til Pinse Riderejse

Skriv en kommentar

 • Anni Lund siger:

  Hej
  Er det muligt at tage egen hest med på nogle af jeres ture?
  Venlig hilsen
  Anni Lund

 • Helle Windahl siger:

  Hej igen – jeres pinsetur lyder fantastisk. Har lige lidt spørgsmål: Kan man komme ene kvinde – og få et eneværelse de 2 nætter? Hvordan med mad & drikke – er det med i prisen? Og hvordan med tøj & ting – sørger I for transport fra sted til sted..?
  Hvornår skal I have tilmelding – senest? Alternativt kunne jeg være interesseret i vikingeturen den 3. juni – har de samme spørgsmål til den.
  Mange hilsner Helle

  PS Alder 53 år, rider ikke til hverdag men har været på rideferie flere somre på Læsø og ved Vesterhavet og kan godt klare lange dage i sadlen og fart på hesten.

  • mm John siger:

   Hej Helle.
   Tak for din kommentar om Pinse Riderejsen. Du kan fint komme ene kvinde på turen, da vi lægger vægt på at være afsted sammen som et hold og vi kan godt tilbyde dig eneværelse til de to overnatninger.
   Mad og drikke er med i prisen og der bliver sørget for transport af bagage fra sted til sted.
   For at sikre dig en plads skal vi helst have besked inden så længe, da pladserne bliver fordelt efter ‘først til mølle’ princippet.
   Vi håber at se dig i Pinsen.
   Mvh John