Forberedelsesweekend

Østrup Turridning arrangerer Forberedelsesweekender til rideturene på Island.

Forberedelsesweekenden 2014.

Forberedelsesweekenden 2014.

Der holdes en  Forberedelsesweekend i juni måned – datoen offentliggøres senere.

Det er ikke et krav, at dem som skal med på vores ture på Island  deltager, bare et godt tilbud. Man kan også deltage i Forberedelsesweekenden, selv om man skal deltage i andre arrangørers ture på Island.

Formålet er, at prøve at ride langt på en dag, lære nogle teknikker til at skåne bagdel og lår, stille alle de spørgsmål, der opstår, og selvfølgelig at få hilst på hinanden og se mange billeder fra tidligere ture på Island.

Der bliver mulighed for at deltage en eller to dage. I begge tilfælde er der overnatning, så der bliver god tid til at se billeder og snakke om turen lørdag aften.

Turen starter lørdag kl. 10 med en heldagsridning inklusiv frokost. Aftensmad kl. 19 er for alle deltagere, også dem, der kun vil ride om søndagen. Overnatning bliver på 3 og 4 mandsværelser. Soveposer eller sengetøj skal medbringes. Om søndagen er der morgenmad kl. 9 og ridning fra kl. 10 til ca. kl. 16.

Prisen for en dag inklusiv ridning, frokost, aftensmad og overnatning er 1100,- og for 2 dage 1950,-.  Vi har lavet en særlig rabatpris for dem, som deltager på vores ture på Island. For en dag bliver 950,- og for 2 dage 1800,-. Hvis I ikke overnatter kan fratrækkes 150,-. Når I melder jer til, bedes I fortælle, om I deltager i ridning om lørdagen, om søndagen eller begge dage.

Billeder fra turene på forbereddelsesweekenden 2016

Forberedelsesweekend lørdag

Forberedelsesweekend lørdag.

Strandturen søndag

Strandturen søndag.

Hjemturen fra stranden

Hjemturen fra stranden.

Kommentar til Forberedelsesweekend

Skriv en kommentar

  • Marianne clifford siger:

    Hej
    Jeg skal deltage i turen der starter d 17august og vil gerne deltage i forberedelses weekenden dog kun om lørdagen, men med overnatning. Jeg mener jeg har tilmeldt mig tidligere men for at være på den sikre side så får I den også her
    Mvh Marianne clifford